Tinerii maramureşeni, invitaţi la un concurs de dans online organizat de lituanieni

Districtul Panevėžys din Lituania, regiune înfrățită cu Județul Maramureș, invită tinerii maramureșeni, cu vârste între 14 și 29 de ani, să participe la Concursul-festival internațional online ”Dance virus-2021”, organizat de Centrul Cultural Ramygala al Districtului Panevėžys, împreună cu Municipalitatea Districtului Panevėžys.

Concursul online ”Dance virus-2021” se află la ediția a II-a și reprezintă un demers menit să contribuie la atenuarea problemelor de adaptare socială cauzate de pandemia COVID-19, prin încurajarea tinerilor talentați să se exprime în mod creativ, prin limbajul dansului.

La ediția I a concursului ”Dans virus-2020” au participat tineri artiști ai Ansamblului Folcloric Național Transilvania, care au obținut Premiul de audiență, precum și locul II și locul III în clasamentul realizat de juriul stabilit de organizatori.

Detalii privind înscrierea la Concursul ”Dance virus-2021” sunt oferite de Biroul Relații Internaționale din cadrul Consiliului Județean Maramureș: tel. 0262.211.544, email: bri@maramures.ro