Vreau Să Fiu Antreprenor la Baia Mare

Moment de bucurie pentru tinerii pasionați de business și marketing. Joi, 11.04.2024, Aula Magna Centrului Universitar Nord Baia Mare a fost gazda evenimentului „Vreau Să Fiu Antreprenor” , organizat de Romanian Business Leaders Maramureș, în parteneriat cu UTCN, Universitas Foundation și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș, care a făcut față lor aduse. de oameni, 7 antreprenori de succes din România, ce le-au împărtășit tinerilor povestea începutului lor în lumea afacerilor.

Romanian Business Leaders asociații una dintre cele mai reprezentative organizații de oameni de afaceri din România ,și reunește peste 400 de lideri de afaceri, ale căror organizații produc peste 5% din PIB-ul României.

Proiectul „Vreau Să Fiu Antreprenor” este unul dintre cele mai cunoscute programe de antreprenoriat din rândul tinerilor între 16-24 ani, cu un awareness de 38% la nivel național, ce sprijină dezvoltarea următoarei generații de antreprenori și inovatori ai României.

(VSFA logo)

Ciprian Borșan, Călin Buciuta, Francesco Stasolla, Jacques de Boer, Nicolae Onțiu, Sebastian Breban și Ștefan Dărăbuș sunt antreprenorii care au fost prezenți în cadrul evenimentului, dar și cei care le-au lansat tinerilor provocarea de a da frâu liber imaginației și a participa la eveniment cu idei de afaceri care au ca scop interesul liceenilor și studenților pentru viitoarea carieră de antreprenor.

(Antreprenorii în timpul prezentării ideilor de afaceri)

Atât studenți de la licență, cât și studenți de la masterat, au venit în fața juriului cu propuneri de afaceri de nerefuzat, însă doar 10 din cei care au participat au fost aleși pentru a-și duce afacerea mai departe. Cei selecționați vor putea beneficia de o perioadă de pregătire alături de mentori pricepuți în domeniu.

(Aspecte de la jurizarea ideilor de afaceri)

VSFA este cel mai mare studiu dedicat Generației Z, desfășurat anual, în care sunt surprinse stări, motivații și nevoi ale tinerilor români.

Foto: Pagina de Facebook Științe ale comunicării Baia Mare CUNBM : https://www.facebook.com/comunicarebaiamare

Text: https://events.universitas.ro/event/5/