O nouă ediție a proiectului ”Nord Universitar”

”Nord Universitar„ este un proiect inițiat de Liga Studenților „Pintea Viteazul”(LSPV) și presupune prezentarea ofertei educaționale a Centrului Universitar de Nord din Baia Mare, din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, atât în județul Maramureș, cât și în județele limitrofe. Astfel, vor fi vizitate în jur de 50 de licee, în perioada 18 martie – 30 aprilie cu posibilitatea de prelungire până în luna mai, unde se vor prezenta specializările de la cele trei facultăți ale centrului : Litere, Științe și Inginerie.

Există mai multe criterii care trebuie luate în considerare în momentul alegerii unei facultăți, cum ar fi: prestigiul universității, calitatea educației, resursele financiare, colectivul, condițiile de studiu și oportunitățile de educație non-formală.

În cadrul Centrului Universitar de Nord din Baia Mare, studenții pot opta să studieze și în străinătate prin schimburi de experiență asigurate de programele Erasmus+ și European University of Technology (EUT+), iar pentru studiul în Statele Unite ale Americii, există programul Work and Travel.

Candidații pot să se înscrie la orice specializare prin accesarea site-ului www.admitereonline.utcluj.ro  

Mai multe detalii despre proiect și admitere pot fi găsite pe pagina de Facebook a proiectului Nord Universitar.