România are cea mai mare piscină naturală din Europa de Est şi se află la doar 10 km de Baia Mare

“Peninsula” este un proiect inovator care a luat naștere în anul 2021, la doar 10 kilometri de Baia Mare, Maramureș, în localitatea Cicârlău.

Parcul recreațional construit în jurul unei piscine naturale gigant măsoară, ca şi suprafață, 18.000 de metri pătrați , ceea ce îi oferă titlul de cea mai mare piscina naturală din Europa de Est, surclasând piscina Freibad Weyermannshaus din Berna, Elveția, care are o suprafață de doar 16.000 de metri pătrați.

Sursa foto: Peeninsula.ro

Pe lângă piscina naturală, Peninsula oferă oaspeților săi şi o zonă generoasă de relaxare: food court cu capacitate de 100 de locuri, zonă de hamace și bean bag-uri pentru relaxare și odihnă, zone cu umbră, zone de plajă, picnic, vestiare și dușuri, terenuri de volei pe nisip, zone pentru clase de yoga și pilates, zonă de joacă pentru copii, și o zonă pentru concerte și dans.

Misiunea noastră este de a pune la îndemâna tuturor un spațiu ideal pentru evadarea din cotidian, o sumă de experiențe care să ne aducă mai aproape de natură și mai aproape unii de alții.
Vrem să creăm o comunitate de oameni care să adere la aceleași valori: curiozitate, curaj, sustenabilitate, inovare și experiențe pozitive.
Promovăm un mod nou, sustenabil, autentic și netradițional de a face baie în piscină. Vrem ca, împreună, să dăm un sens nou, occidental, conceptului de relaxare, toate acestea cu obiectivul de a ne realiza viziunea „omul, în armonie cu natura” atât la nivel personal cât și la nivel de comunitate
. Din aceste dorințe s-a născut Peninsula, locul ideal pentru deconectare, indiferent cum alegi să te detașezi de cotidian.
Au transmis proprietarii localului pe pagina lor oficială.

Peninsula este situat pe drumul european E58, la doar 5 km de Aeroportul Internațional Baia Mare, 10 km de Baia Mare, 52 km de Satu Mare și 150 km de Cluj-Napoca. Mai multe detalii puteți găsi accesând: https://www.peninsula.ro/