Selena Gomez și depresia

Selena Gomez, ai spune că dupa confruntarea cu boala lupus, operația de schimbare de rinichi si restul problemelor din viața amoroasă, nu ar mai fi atinsă de ceva.

Selena Gomez în ultimii ani, a fost preocupată mai mult de sănătatea sa mintală, astfel încât aceasta a renunțat în paralel și la rețelele de socializare. În 2018, artista a suferit o cădere emoțională care a trimis-o la terapie, astfel încât a lucrat la depășirea anxietății.

“Mi-am dat seama că mica mea lume este complicată, dar că imaginea de ansamblu este mult mai mare decât lucrurile pe care le am eu de înfruntat. Am probleme cu depresia și anxietatea și mi-a fost greu să fiu eu”, și-a început cântăreața mărturisirile.

Aceste probleme de care a conștientizat că există și că sunt atât de des întâlnite au împins-o sa facă diferite donații pe această aripă, inclusiv oferirea unui procentaj din achiziționarea liniei ei de make up de succes “Rare Beauty”. 

Selena a confirmat in diferite interviuri că timpul ajută însă este o călătorie lungă. Prietenii si familia au fost acolo pentru ea și recomandă tuturor să ia o pauză de la internet din când în când pentru a evita standardele false care se găsesc acolo.