The Flash – un serial captivant

“The Flash,” un spin-off al popularului serial “Arrow,” a debutat pe canalul The CW în 2014. Creat de Greg Berlanti, Andrew Kreisberg și Geoff Johns, serialul aduce în prim-plan aventurile lui Barry Allen, interpretat de Grant Gustin. Acesta devine supereroul The Flash după un accident care îi oferă capacitatea de a se mișca cu o viteză incredibilă.Barry Allen este un investigator criminalistic din Central City. După ce este lovit de un fulger și expus la substanțe chimice în timpul unui accident la STAR Labs, el dobândește puterea de a se mișca la viteze supraumane. Barry își asumă rolul de supererou sub numele de The Flash și, împreună cu echipa sa de la STAR Labs, luptă împotriva criminalilor meta-umani care amenință orașul. De asemenea, Barry încearcă să dezlege misterul morții mamei sale și să facă dreptate.

Principalele personaje care participă la acțiuni sunt: Barry Allen / The Flash (Grant Gustin): Un tânăr carismatic și plin de compasiune, Barry este hotărât să-și folosească puterile pentru a proteja Central City și pentru a-și găsi locul în lume, Iris West (Candice Patton): Prietena din copilărie a lui Barry și interesul său romantic. Iris este o jurnalistă curajoasă și loială, Joe West (Jesse L. Martin): Tatăl adoptiv al lui Barry și detectiv în cadrul poliției din Central City. Joe este un mentor și o figură paternă importantă pentru Barry, Caitlin Snow (Danielle Panabaker): O cercetătoare inteligentă de la STAR Labs care îl ajută pe Barry cu abilitățile sale, Cisco Ramon (Carlos Valdes): Un tehnician genial de la STAR Labs, care creează gadgeturi pentru a-l ajuta pe Barry și oferă suport comic.

“The Flash” a reușit să devină un serial de succes în universul DC TV. Personajele bine dezvoltate, poveștile captivante și efectele speciale de calitate contribuie la farmecul general al serialului. Deși nu este lipsit de defecte, energia și dinamismul serialului îl fac o alegere excelentă pentru fanii supereroilor și pentru cei care caută un amestec de acțiune și dramă.

Acest serial poate fi urmărit atât pe Netflix, cât și pe Google.

Sursă: https://ro.wikipedia.org/wiki/The_Flash