Serialul ” Bridgerton ” inspiră evenimente elegante în România

Serialul de succes „Bridgerton” de pe Netflix a câștigat inimile telespectatorilor din întreaga lume, inclusiv în România. Inspirată de atmosfera elegantă și fastuoasă a epocii regency, o serie de evenimente tematice sunt organizate în diverse orașe românești, oferindu-le participanților ocazia de a experimenta farmecul perioadei prezentate în serial.

În București, un bal mascat în stil „Bridgerton” va avea loc la Palatul Bragadiru pe 30 iunie. Participanții sunt invitați să poarte costume inspirate din moda regency și să se bucure de o seară plină de muzică clasică, dansuri de epocă și rafinate delicii culinare. Evenimentul promite să recreeze atmosfera elegantă și sofisticată a serialului, oferind o experiență imersivă unică.

De asemenea, în Cluj-Napoca, un ceai dansant tematic va avea loc la Casa Boema pe 28 iunie. Cu un decor inspirat din interioarele somptuoase prezentate în „Bridgerton”, evenimentul va include lecții de dans și o prezentare de modă regency, atrăgând numeroși fani ai serialului dornici să trăiască, pentru o zi, în universul fascinant al familiei Bridgerton.

Succesul serialului „Bridgerton” a avut un impact notabil și asupra industriei de modă din România. Designerii locali au început să integreze elemente regency în colecțiile lor, reflectând tendințele internaționale inspirate de popularitatea serialului. Rochiile cu talie înaltă, corsetele și accesoriile elegante devin din ce în ce mai căutate, aducând o notă de rafinament și nostalgie în moda contemporană.

Aceste evenimente și tendințe arată influența culturală semnificativă pe care o producție de succes, precum „Bridgerton”, o poate avea la nivel global, conectând fanii din diferite colțuri ale lumii printr-o pasiune comună pentru povestirile romantice și estetica de epocă.

Sursă foto: Pinterest