Celebra actriță Margot Robbie împlinește 34 de ani

Margot Robbie, născută pe 2 iulie 1990 în Dalby, Queensland, Australia, împlinește astăzi 34 de ani. Actrița a devenit cunoscută la nivel internațional printr-o serie de roluri memorabile în filme celebre.

Primul său succes major a venit în 2013 cu rolul din „The Wolf of Wall Street”, unde a jucat alături de Leonardo DiCaprio. A continuat să impresioneze în filme precum „Suicide Squad” (2016) și „Birds of Prey” (2020), interpretând-o pe Harley Quinn, un rol care i-a adus recunoaștere globală.

În 2017, Margot Robbie a fost lăudată pentru interpretarea sa în „I, Tonya”, rol care i-a adus o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriță. Alte performanțe notabile includ „Once Upon a Time in Hollywood” (2019) și „Bombshell” (2019).

Cel mai recent, Margot Robbie a jucat în filmul „Barbie” (2023), unde a interpretat rolul iconic al celebrei păpuși, consolidându-și statutul de vedetă internațională.

În afară de actorie, Robbie este și o producătoare de succes prin compania sa, LuckyChap Entertainment, contribuind la filme premiate precum „Promising Young Woman” (2020).

La 34 de ani, Margot Robbie continuă să fie o forță în cinematografie, admirată pentru talentul și versatilitatea sa.

Sursă foto: imdb.com