O destinație desprinsă din poveste căutată tot mai des de turiști

Iubești căldura, marea și călătoriile? Atunci trebuie să alegi una dintre cele mai căutate destinații turistice din anul 2022: Egiptul.

Egiptul este o țară de pe continentul Africii și este o destinație perfectă pe tot parcursul anului, însă lunile mai și septembrie sunt inedite pentru a vizita această țară. Destinația desprinsă din poveste dispune de numeroase resorturi stabilite pe malul Mării Roșii, în special în stațiunea Hurghada.

O plajă din Hurghada, Egipt.

În ultimii ani, atât românii cât și alți cetățeni de pe continentul Europei aleg tot mai des să își petreacă concediul pe teritoriul acestei țări, având numeroase opțiuni pentru a-și petrece timpul liber și pentru a se relaxa. Lăsând la o parte plaja și frumusețea ei, există numeroase activități pe care le poți face în timpul sejurului tău, precum: safari cu atv-ul în deșert, scufundări în Marea Roșie, plimbări cu cămila pe plajă sau în deșert, plimbări cu barca în largul mării, vizitarea unei insule.

Safari cu atv-ul în deșert
Plimbare cu cămila în deșert

Totodată, atracțiile turistice din această țară exotică sunt numeroase: Piramidele din Giza, Templul Karnak din Luxor și Valea Regilor, Muzeul Egiptean din Cairo, Alexandria și multe altele.

Piramidele din Giza