Top 3 cele mai frumoase destinații de vacanță 2022

Tuturor ne plac vacantele indiferent de locul unde alegem sa ni le petrecem. Fie că sunt la munte sau mare, în țară sau în strainatate vacantele aduc buna dispozitie si relaxare, iar psihologii chiar recomanda vacantele ca un bun mod de a ne reîncarca bateriile. Iata un top de trei destinații foarte frumoase pentru vacanțe de neuitat.

Marbella, Spania

Sursa foto: dli.ro

Este o destinatie însorita, potrivita pentru cei care cauta, relaxare, shopping, hotluri si restaurante rafinate. Marbella atrage si mai mult ca oricand nomazi digitali, pasionati de sport, gurmanzi, dar si companii si investitori. Marbella dezvolta un turism durabil si responsabil de foarte inalta calitate si este un exemplu de buna practica la nivel european. Este o destinatie perfecta pentru cei indragostiti de soare si apa, dar si de bun gust si relaxare.

Oradea, România

Sursa foto: forbes.ro

Oradea este considerat unul dintre cele mai frumoase orase din România . Cu un peisaj arhitectural surprinzator este destinatia de vacanta potrivita pentru orice anotimp. Situat la granita de vest cu Romania, la numai 490 km de Viena, Oradea a respirat influenta Occidentului in fiecare moment al lungii sale istorii. Patrimoniul arhitectural din Oradea este atat de unic incat orasul a fost votat cel mai frumos oras Art Nouveau din Europa.

Coasta Amalfi, Italia

Sursa foto: ideipentruvacanta.ro

Coasta Amalfi este considerata una dintre nestematele ascunse ale Italiei. Cu stancile sale abrupte asemanatoare stancilor din Madeira din Portugalia, Coasta Amalfi se intinde pe mai mult de 50 de kilometri de peisaje uluitoare. Satele traditionale de pescari de pe coasta Amalfi sunt incredibil de colorate si absolut fermecatoare. Coasta Amalfi va asteapta pentru vacante insorite, gastronomice, romantice, cu totul de neuitat.