Fotoreportaj- Renovările Școlii Gimnaziale din Baia Sprie 

Am avut oportunitatea să vizitez fosta mea școală din Baia Sprie, unde iau legătura cu domnul directorul Emil Petric, pentru a avea acces la arhiva școlii. Acesta mi-a oferit imagini din timpul lucrărilor de renovare și informații esențiale despre transformările care au avut loc.

Am surprins imagini cu terenul de sport, care momentan nu este gata, dar se estimează faptul că va fi finalizat la sfârșitul lunii iunie. 

Ce m-a impresionat cel mai mult a fost faptul că în curtea școlii s-au realizat desene chiar de către elevii școlii împreună cu doamna profesoară de desen, toate menite să creeze un mediu mai frumos și mai plăcut pentru elevi.

Lângă terenul de sport, se află o grădină amenajată. Ulterior vor fi plantate și florile care vor da un aspect frumos și plăcut grădinii. În imagini l-am surprins pe domnul care se ocupă de întreținerea vegetației.

Majoritatea claselor au fost transformate în săli de tip smart, dotate cu echipamente moderne necesare pentru o educație interactivă. Cu table inteligente. Aceste clase sunt gândite pentru a atrage și menține atenția elevilor, facilitând un proces de învățare mai eficient și plăcut.

Renovările școlii au început în ianuarie anul acesta, transformând în mod semnificativ aspectul și funcționalitatea acesteia. Am fost impresionată de schimbările majore aduse acestei instituții de învățământ, menite să creeze un mediu educațional modern și atractiv pentru elevi.

În final, am fost să vizitez și sălile de clasă. Am surprins o sală de clasă nerenovată momentan,  oferind o privire autentică asupra modului în care arătau sălile de clasă în trecut.

Foto: Lavinia Bota