Prima soție a lui Donald Trump a decedat

Prima soție a lui Donald Trump, Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a murit, a declarat joi fostul președinte al SUA. Donald Trump a anunțat moartea ei într-un mesaj publicat pe Truth Social, platforma de socializare pe care a fondat-o.

„Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, care sunt mulți, că Ivana Trump a murit în casa sa din New York”, a spus Donald Trump într-o postare pe platforma de socializare Truth Social.

Cei doi s-au căsătorit în 1977 și au divorțat în 1992. Au avut împreună trei copii: Donald Jr., Ivanka și Eric.

Nici declarația familiei Trump și nici postarea fostului președinte nu au menționat cauza morții ei. New York Post, citând surse anonime din poliție, a raportat că a suferit un infarct în apartamentul ei din Manhattan și că era moartă până la sosirea paramedicilor. Fost fotomodel care s-a antrenat cândva pentru echipa națională de schi de juniori a Cehoslovaciei, Ivana Trump a jucat un rol în construirea imaginii Trump în anii 1980, când erau unul dintre cele mai proeminente cupluri din New York. Divorțul lor, care a venit după aventura foarte mediatizată a lui Donald Trump cu Marla Maples, cu care s-a căsătorit mai târziu, a fost puternic mediatizat de tabloidele din New York.


Sursa foto: digi24.ro