Eugen Apjok şi-a prelungit contractul cu CSM Ştiinţa

Vicecampioana României la rugby, CSM Ştiinţa Baia Mare, anunţă că a ajuns la o înţelegere cu antrenorul Eugen Apjok pentru prelungirea raporturilor contractuale.

În cursul săptămânii trecute, conducerea noastră a ajuns la o înțelegere cu tehnicianul “zimbrilor” în vederea prelungirii raporturilor contractuale.

Eugen este unul dintre pilonii principali în ceea ce privește succesul echipei noastre, fiind cel mai galonat antrenor din era modernă a rugby-ului românesc. El a câștigat alături de noi 7 campionate și 3 cupe ale României.

Succesul nostru de-a lungul anilor nu s-ar fi putut realiza fără profesionalismul și devotamentul său față de noi. Ne bucurăm pentru încrederea pe care ne-o oferă și privim cu încredere și determinare spre următoarele provocări”, au transmis reprezentanţii CSM Ştiinţa pe pagina de socializare.

Zilele trecute, CSM Ştiinţa a anunţat continuarea colaborării şi cu jucătorul Alexandru Ţiglă, unul dintre cei mai vechi componenţi ai formaţiei de pe “Arena Zimbrilor”. Jucătorii şi staff-ul vicecampioanei se află momentan în vacanţă, reluarea activităţii fiind planificată pentru începutul lunii iulie. Următorul joc oficial pentru “zimbrii” băimăreni este restanţa cu Rapid Bucureşti din deplasare, stabilită în 10 august.