ECHIPAMENTE ÎNCHISE PENTRU COLECTAREA SELECTIVĂ A DEȘEURILOR ÎN TÂRGU LĂPUȘ

Schimbări și reguli noi odată cu venirea verii pentru lăpușeni: Serviciul Public de Salubrizare al UAT Târgu Lăpuș a anunțat astăzi pe Facebook faptul că în Târgu Lăpuș vor fi amplasate în vara aceasta echipamente închise pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Sursa foto:  Serviciul Public de Salubrizare al UAT Târgu Lăpuș.

Accesul acestora va fi restricționat în interior, pentru colectarea selectivă a deșeurilor la asociațiile de locatari. O parte dintre acestea au fost achiziționate prin valorificarea fracțiilor reciclabile. Primăria se bazează pe încrederea și respectul localnicilor de a fi cetățeni responsabili în privința colectării selective.

Sursa foto: Serviciul Public de Salubrizare al UAT Târgu Lăpuș

”Primăria Oraşului Târgu Lăpuş, prin Serviciul Public de Salubrizare, va instala pe parcursul acestei veri echipamente închise, cu acces restricționat în interior, pentru colectarea selectivă a deşeurilor la asociațiile de locatari. Acestea vor fi produse în regie proprie, iar o parte din materiale au fost achiziționate prin valorificarea fracțiilor reciclabile. Este o investiție importantă pe care Primăria o susține şi sperăm că aceasta îi va responsabiliza şi mai mult pe lăpuşeni în ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor”, este mesajul postat de Serviciul Public de Salubrizare al UAT Târgu Lăpuș, pe facebook.

Serviciul Public de Salubrizare al UAT Târgu Lăpuș

Sursa informațiilor și pozelor poate fii vizualizată în următorul link: Serviciul Public de Salubrizare al UAT Târgu Lăpuș – Acasă | Facebook