CAMPANIA ”DONEAZĂ SÂNGE, SALVEAZĂ VIEȚI!” ÎN MARAMUREȘ

În fiecare an, la data de 14 iunie este aniversată Ziua Mondială a Donatorilor de Sânge, dar și сreşterea gradului de сonştientizare a nevoii de donaţii de sânge.

Rotaract T.E.A.M. Baia Mare, a lansat pentru maramureșeni, campania “Donează sânge, salvează vieți!”. Aceasta este o acțiune de susținere a donării de sânge care se desfășoară până în 14 iunie 2021.

sursa foto: Centrul de Donare și Transfuzie Sanguină Maramureș și Rotaract T.E.A.M. Baia Mare

Persoanele majore care doresc să doneze sânge pentru cei aflați în nevoie, pot să se prezinte la Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș ( CTS ), adresa: Str. George Coșbuc, nr. 20/C ) între orele 07:30 – 11:00. În urma donării, fiecare persoană va participa la o tombolă organizată tot de Rotaract TEAM Baia Mare. Extragerea se va desfășura în 14 iunie, chiar de Ziua Donatorul de Sânge, după terminarea programului de lucru al instituției. Marele premiu constă într-o bicicletă utilă pentru un stil de viață sănătos, dar sunt pregătite și alte surprize care vor fii dezvăluite pe parcursul campaniei.

sursa foto: Centrul de Donare și Transfuzie Sanguină Maramureș

Chiar și după terminarea campaniei, persoanele care vor să doneze, și nu numai, toți maramureșenii care îndeplinesc cerințele de mai sus, sunt rugați să treacă pragul Centrului de Donare MM, să doneze în continuare sânge pentru cetățenii care au nevoie. Printr-o singură donare, 1 persoană poate salva 3 vieți.

Sursa foto și text: Centrul de Transfuzie Sanguină Maramureș | Facebook & Rotaract T.E.A.M. Baia Mare