Noutăți

Miss Universitaria – un concurs de frumusețe și promovare a aptitudinilor tinerelor studente 

După doi ani de absență, generați de apariția pandemiei la nivel mondial și a regulilor impuse, Liga Studenților „Pintea Viteazul” din Baia Mare a avut plăcerea de a readuce în fața publicului și a tuturor studentelor doritoare să participe, cea de a XII-a ediție a concursului „Miss Universitaria”.  

Miss Universitaria a fost cel mai cunoscut concurs de frumusețe, organizat de Liga Studenților „Pintea Viteazul”, cu scopul de a promova frumusețea studentelor din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare. Toate concurentele participante au fost nevoite să își demonstreze talentele înzestrate, specifice cerințelor fiecărei probe precum: inteligență, originalitate, eleganță dar și senzualitate. Evenimentul s-a adresat tuturor fetelor interesate și dornice să își revendice titlul de „Miss Universitaria”. 

Evenimentul a fost găzduit zilele trecute în sala de spectacole a Teatrului Municipal din Baia Mare, avându-l drept invitat special pe artistul Liviu Teodorescu. Pentru a da startul spectacolului, membrii organizatori au debutat cu un moment artistic, având o coregrafie proprie la care au muncit luni bune.  

La proba de orginalitate, concurentele Roxana Claudia Georgiana Șepși, Cristiana Ioana Toderean, Ana-Maria Șerba, Roxana Denisa Tănase, Oana Pinte, Marina Rotar, Edina Andreea Nyari și Marinela Florian, au ales să participe cu diferite momente muzicale, artistice și diferite stiluri de dans.  

Proba eleganței a constat în defilarea candidatelor, purtând diferite rochii elegante pentru a-și putea pune în valoare trăsăturile feminine, dar și postura pe care o adoptă atunci când sunt pe podium. 

Ca să uite puțin de emoțiile copleșitoare create înainte de aflarea numelui câștigător, concurentele au avut parte de un concert susținut de Liviu Teodorescu care a reușit să facă o atmosferă spectaculoasă prin muzica transmisă publicului din sală.  

În cele din urmă tensiunea a început să se amplifice mult mai tare, apropiidu-se cu pași repezi momentul desemnării marii câștigătoare. Atmosfera a mai fost puțin ținută în suspans, fiind acordate prima dată premiile pentru titlul de Miss Popularitate, concurentei Oana Pinte și respectiv Miss Originalitate, concurentei Cristiana Toderean.  

Momentul mult așteptat de către toată lumea a început, iar în sală s-a creat o liniște totală așteptând cu nerăbdare să afle numele desemnat câștigător, care i-a fost revendicat anul acesta Anei-Maria Șerba care a fost felicitată și premiată cu un buchet de flori și un cadou din partea sponsorilor evenimentului.  

One thought on “Miss Universitaria – un concurs de frumusețe și promovare a aptitudinilor tinerelor studente 

  1. Felicitari Anei-Maria Serba pentru titlul obtinut de „Miss Universitaria”! 😉 Este o realizare merituoasa si un semn ca frumusetea si originalitatea si-au revendicat triumfator castigul!👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *